Κλείσετε θέση τώρα για τους προορισμούς μας:

Γαλάζιες Σπηλιές (1 ώρα):

123

Ξενάγηση και μπάνιο στο εσωτερικό των μαγευτικών Γαλάζιων Σπηλιών της Ζακύνθου, για μια ολόκληρη ώρα!

Οι Γαλάζιες Σπηλιές έχουν πάρει το όνομά τους απο το χρώμα του νερού που είναι πολύ έντονο και αντανακλάται στους τοίχους των σπηλιών. Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα φυσικά αξιοθέατα της Ζακύνθου. Ανακαλύφθηκαν το 1897 και κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες. Βρίσκονται στο βορειότερο σημείο του νησιού και αποτελούνται από διαδοχικούς θαλάμους που καταλήγουν στην Μεγάλη και τη Μικρή Σπηλιά. Μαζί μας θα μπορέσετε να θαυμάσετε αυτό το μοναδικό, παγκοσμίως ξακουστό φαινόμενο, κατευθείαν απο το σκάφος μας, που μπαίνει μέσα στις σπηλιές!

Ναυάγιο – Γαλάζιες Σπηλιές (2,5 ώρες):

123

Απολαύστε μια φανταστική δίωρη εκδρομή στα κορυφαία αξιοθέατα της Ζακύνθου, το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο και τις μαγευτικές Γαλάζιες Σπηλιές!

Η εκδρομή ξεκινά απο το λιμάνι Αγ. Νικολάου στις Βολιμες κάθε μια ώρα και κατευθύνεται στο Ναυάγιο όπου πραγματοποιούμε στάση 1 ώρας για μπάνιο και χαλάρωση. Το σκάφος μας φθάνει πολύ κοντά στην άμμο και μια ειδική σκαλίτσα σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία, στην οποία έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε, να θαυμάσετε το Ναυάγιο και να κολυμπήσετε.
Κατόπιν αναχωρούμε για τις Γαλάζιες Σπηλιές. Στη διαδρομή έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε όλη την βόρεια ακτή και το ακρωτήριο Σχοινάρι. Το μεγαλύτερο μέρος των περιηγήσεων που διοργανώνονται στη Ζάκυνθο δεν μπαίνουν μέσα στις σπηλιές εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους των σκαφών. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί που σας οδηγούμε στο εσωτερικό των σπηλιών κάνοντας αυτή την εμπειρία αξέχαστη αφου έχετε την δυνατότητα να κολυμπήσετε μέσα στις σπηλιές και να απολαύσετε από πολύ κοντά αυτό το αξιοθαύμαστο φυσικό φαινόμενο.